Våra moduler

Sveriges modernaste & mest miljövänliga moduler

Våra moduler tillverkas i vår fabrik i Fröseke i Småland. Allt material som används är svenskt och av högsta kvalitet beträffande miljökrav och allt är återvinningsbart. Stommen i modulerna är gjorda av en kombination av stålhörnor och limträ för att ge ramverket den bärighet som krävs.

Cellulosaisolering används i hela modulen, den klarar kraven för brandklassningen och har 3 gånger högre isoleringsvärde än mineralull samt är miljövänlig. Ytter- och inneväggar är gjorda av returplast och sågspån och är helt underhållsfria.

ReCap Moduler bygger på enkla men långsiktiga lösningar och vi ställer höga krav på oss själva. Vi har många modeller och storlekar att erbjuda. Vi är flexibla och utformar efter era specifikationer och krav på tillgänglighet för brukaren.

Varför ska du välja våra moduler?

Miljövänligt, producerad av återvunnen plast och sågspån

Ljust, tryggt, säkert och t.o.m. intäcktsskapande

Återvunnet och återvinningsbart

Fördelaktig Life Cycel Cost

Underhållsfritt

Energisnålt och hållbart

Kan användas dygnet runt, utan att någon blir störd

Funktionshinderanpassning och hög tillgänglighet

ReCap består av återvunnen plast och träfibrer. Komponenterna mals ner till granulat som smälts och strängsprutas till plank.

Materialegenskaperna är som träets och bearbetas, sågas och skruvas på samma sätt. Livslängden är dock överlägsen eftersom materialet inte ruttnar, behöver målas och är lätt att hålla rent. Trettio års garanti lämnas mot röta.

Valmöjligheter

Alternativen på takbeklädnaden är många. Sedum, plåt, shingel eller traditionellt tegeltak, eller efter era önskemål.

Färgpaletten gäller basfärgerna på utomhuspanelen från PolyPlank.

Vill du veta mer om våra moduler?

Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!