Tvättmodul

Sveriges modernaste fristående miljövänliga tvättstuga!

Vi på ReCap Moduler är stolta över att kunna erbjuda en miljövänlig fristående tvättstuga som håller för framtidens miljökrav och återvinning, för en bättre miljö för våra barn och barnbarns framtid. 

Inredningen i en tvättstuga ska både vara funktionell och inbjudande.

Ljusa fristående tvättstugor är säkrare. Varje år sker det stölder och överfall i mörka tvättstugor som ligger i källarplan på hyreshus, att flytta ut tvättstugan till en synlig plats på gården minskar riskerna.

Vi har ”så kallade låsta tvättstugor” där brukaren är den enda som har tillgång till tvättstugan under sin tvättid.

ReCap Moduler bygger på enkla men långsiktiga lösningar och vi ställer höga krav på oss själva. Vi har många modeller och storlekar att erbjuda.

Tvättmodulen tillverks med en yta av 22 kvm för att rymma en tvättstuga som betjänar 40 hushåll. Är behovet att betjäna fler hushåll sätts flera moduler tillsammans till 2-4-6 tvättmoduler.

Allt vi gör är miljövänligt och klimatsmart

Tvättmodulerna tillverkas i vår fabrik i Högsby i Småland. Allt material som används är svenskt och av högsta kvalitet beträffande miljökrav och allt är återvinningsbart. Stommen i modulen är gjord av en kombination av stålhörnor och limträ för att ge ramverket den bärighet som krävs.

Cellulosaisolering används i hela modulen, den klarar kraven för brandklassningen och har 3 gånger högre isoleringsvärde än mineralull samt är miljövänligt. Ytter- och inneväggar är gjorda av returplast och sågspån och är helt underhållsfria.

Vill du veta mer om våra tvättmoduler?

Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!