SWATAB
Sveriges renaste vatten för tvätt får du med SWATABs unika och patenterade filtersystem DIRO® installerat i din tvättstuga. Nu är det möjligt att tvätta helt utan tvätt- och sköljmedel, men ändå få en ren och mjuk tvätt.

DIRO® kopplar du in och placerar mellan ditt inkommande kallvatten och dina tvättmaskiner, vattnet omvandlas till DIRO®-vatten, som gör tvätten ren helt utan tvättmedel och andra tillsatser. Dina textilier blir mjuka och sköna med en fräsch neutral doft. DIRO®-vattnet är även temperaturoberoende och kan användas till tvättmaskinens standardprogram 30,40,60 och 90 grader.

”SWATAB arbetar för att göra vår planet till en renare värld i framtiden. Därför har vi valt att samarbeta med aktörer som tänker som vi vad gäller återvinning och returmaterial för att inte öka på sopbergen. Vi har valt ReCap moduler som uppfyller dessa krav för våra produkter”

Mats Marklund, VD SWATAB


Vi vill bidra till en renare värld och en hållbar framtid. Vår lösning för kemikaliefri tvätt maximerar den positiva miljöpåverkan. DIRO® har en godkänd rengöringseffekt enligt EU-blommans tester för tvättmedel.

Vi är ett innovativt företag i framkant som satsar på utveckling och tillverkning av hållbara kemikaliefria lösningar för tvätt och rengöring.

Vi vill ge alla en möjlighet att tvätta och rengöra utan negativ påverkan på miljö och hälsa.

Framtidens sätt att tvätta effektivt och rent är med DIRO®.

DIRO® - Tvätta rent utan tvättmedel

Tvätta rent utan kemikalier

Sveriges renaste vatten för tvätt får du med SWATAB’s unika filtersystem installerat i din tvättstuga. Nu är det möjligt att tvätta helt utan tvättmedel och sköljmedel, men ändå få en ren och mjuk tvätt.

DIRO®-TM21

DIRO®-TM21 kopplar du in och placerar mellan ditt inkommande vatten och din tvättmaskin, vattnet omvandlas till ett unikt ultrarent vatten, som gör tvätten ren helt utan tvättmedel och andra tillsatser. Dina textilier blir mjuka och sköna med en fräsch neutral doft utan sköljmedel. DIRO® vattnet är även temperaturoberoende och kan användas till tvättmaskinens standardprogram 30,40,60 och 90 grader.

Systemet är för en till två tvättmaskiner, passar de flesta verksamheter som t.ex. tvättstugan i en fastighet. Systemet kan uppgraderas för att hantera fler tvättmaskiner om behov finns.

Dessa kläder är endast tvättade med rent vatten (30°)

Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter

Här kan du läsa våra kalkyler

PDF-dokumenten öppnas i ett separat fönster.

Kalkyl kall- och varmvattenanslutning
Kalkyl kallvattenanslutning
ReCap Moduler

Huvudkontor

Tyska vägen 2
393 56 Kalmar

Produktion
Bruksgatan 23
364 97 Fröseke

Kontakt

0725-35 72 72
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.